Gole

Lični izdavačko preduzeće
TN seksualni prijestupnik registraciji / publikacija
TN seksualni prijestupnik registracija / objave                           Besplatne Online Članci Directory                                                                                                                   Zašto poslati članak?                          Top Autori              Top članci                            Često postavljana pitanja                              AB odgovori                                                                Objavi članka                                                            0 & & $ . Browser.msie) {      var ie_version = parseInt ($ browser.version.)      ako (ie_version Pozdrav Gost   Prijavite         Prijava putem                         Registracija Bok   My Home    title=”Sign Odjava                E-mail      
lozinku      
         Zapamti me?
Zaboravili ste šifru?
                                                   Početna stranica Zakon TN seksualni prijestupnik registracija / objave      TN seksualni prijestupnik registracija / objave                         href=”/myhome/articles/edit_article/3986220″> Uredi članka |                              Objavljeno: 6 siječanj 2011 | Komentari: 0                           |                                                                                       ]]>                              

Jakov Wetter vrijesak zločina protiv djece i seksualno nasilne počinitelja Registration Act (BJA) je započeo u 1994, to su uključeni država provesti registraciju programa o počiniteljima spolnih delikata. Godine 1996, BJA dodatno je poboljšana Megan’s Law (PL 104 – 145) uključeno u sustavu obavještavanja da se uključi u zajednicu. Počinitelja određene kategorije vijek trajanja registracije odobrenje se provodio od Pam Lychner Seksualni prijestupnik praćenje i identifikacija Zakona (PL 104 – 236) u 1996 (Strutin).

Godine 1998, Odjeljak 115 prilogu zahtjeva Title I, opće odredbe Commerce, pravosuđa i države, pravosuđa, agencijama i srodnim Izdvajanja Zakona (CJSA) mijenjati Watterling Zakona o zahtjevima. Zahtjevi uključuju spol, savezne vojske počinitelja katalog radnika i studenata koji su nerezidentnog i nacionalni seksualni prijestupnik registra (NSOR) sudionika (BJA).

U 2000, Watterling Zakon je izmijenjen i dopunjen Campus seksualnih zločina Zakon o sprječavanju. To je potrebno prekršitelje prijaviti svoja tražene informacije u vezi zapošljavanja ili upisa u bilo kojem visokom učilištu da agencije za provedbu zakona koje pokriva nadležnost institucije (Povijest JWA).

proces registracije

Odgovorna Agencije: Početni Registracija i vremenski okvir

prekršitelji Seks se moraju registrirati prije ili nakon izlaska iz pritvora ili kazne za nadzor zajednice. To je bolje od kazne suda, odnosno Zavod za korekcije upozoriti prekršitelje u svezi s njihovim lokalnim registraciju i zahtjeva nakon njihova provjeravanja kazne ili oslobađanje. Registracija agencija je normalno županije policijskoj upravi ili šerifov ured u mjestu u kojem počinitelj živi. Višestruki agencija sudjelovanje nije izuzetna za registraciju počinitelja napredak tijekom ponekog fazama kaznenog postupka (seksualni prijestupnik Registracija).

Throughway Registracija Zahtjevi

Registracija zakoni u mnogim državama primjenjuju ista pravila za počinitelja iz jednog mjesta na drugo. Prijestupnicima rada, kretanja, upis u Odjel za obrazovanje u drugim državama u kaskadu Watterling Zakon koji ih registrira u novim državama ‘agencije za provođenje zakona, obično u roku od deset dana (seksualni prijestupnik Registracija).

prikupljenih informacija

Oni podupirem fluktuacija podatke o registraciji sadrži adresu, ime i identifikacijski broj snagu zakona počinitelja. Počinitelja fotografije su dobiveni u 39 država kao i po zahtjevu za registraciju. Drugih država preuzimati fotografije od uhićenja zapisa. Detaljne informacije, podatke boravka, četiri registracijski brojevi vozila također su prikupljeni u nekoliko država. DNA i uzoraka krvi su jedan od nekoliko drugih uvjeta u 13 država (seksualni prijestupnik Registracija).

Zahtjev Trajanje

Seks počinitelja registracije zahtjev u svim državama od 10 godina. vijek trajanja upisa nekoliko seksualnih prijestupnika “potrebno je u 40 država. Država kao po Wetterling Zakona odrediti ne uključuje zahtjeve za osudu sud ili zahtjev za reljefni registracije obveze za ove prekršitelje ‘(seksualni prijestupnik Registracija).

životno upis u nekoliko država omogućuje počinitelja podnijeti zahtjev na sudu na kraju zahtjeva za registraciju da obično slijede 10 godina. Uvjet upisa duljine u nekim državama je u skladu s djelom ozbiljnost ili broj osuđujućih presuda (seksualni prijestupnik Registracija).

prijestupnicima koji su osuđeni zločini poput seksualnog nasilja ili djeci zločine djela treba registrirati za 10 godina prema Zakonu Wetterling sljedeće prebivalište ili puštanje na nadzor. Ipak, seksualno nasilje predatora, recidivista i motivirane počiniteljima spolnih delikata registracija potrebna za život (seksualni prijestupnik Registracija).

Adresa Verifikacija

Ažurirano adresa je potrebna registracija za javnost i policijske snage za održavanje njegove korisnosti. To su počinitelja odgovornost osigurati i ažurirati svoju trenutnu adresu.

Promjena adrese obavijesti u nekim državama je 10 dana do počinitelja. Kao po Wetterling Zakona počinitelj adresu provjeru u državama mora se obaviti najmanje jednom godišnje. Da biste dovršili ovaj postupak oblik od sile zakona je poslan na počinitelja zadnji izvijestio adresu. Ovaj obrazac mora biti vraćen osobno ili putem pošte u roku od 10 dana.

trideset i tri države zahtijevaju provjeru adresa od počinitelja na godišnjoj razini. Seksualno nasilne grabežljivac zahtijevaju ažuriranje njihovu adresu tromjesečno u 22 država sa silom zakona (seksualni prijestupnik Registracija).

proceduralne smjernice vezane uz provedbu registracije / objavljivanja programa.

seksualni prijestupnik Liječenje zajednica nastao je u Zavod za ispravak iz Tennesseeja Glavne skupštine u 1995 (Tennessee seksualni prijestupnik liječenje odbora).

Prema usporavanje Glavnoj skupštini referentne TCA 39-13-708 () “… sveobuhvatnu procjenu, identifikaciju, liječenje i kontinuirano praćenje počinitelja spolnih delikata, koji su pod nadzorom kazneno-pravnog sustava su potrebne kako bi raditi na eliminaciji recidivizma takvih prijestupnika “(Tennessee seksualni prijestupnik liječenje odbora).

su sljedeće aktivnosti naplaćuje Skupština odbora:

Za ocjenu seksualni prijestupnik identifikacije identičan proces razvijen je kako bi se standardizirao postupak.Intervencija metode provedbe i razvojaSeksualni prijestupnik je metoda provedbe, dok je u zatvoru, uvjetni otpust, zajednice ili ispravak u Zavodu za Korekcija je u razvoju za miješanje, u načelu, smjernice.

zajednica dodatno je bio optužen za analizu i istraživanja o učinkovitosti programa koji je razvijen za registraciju seksualni prijestupnik, a nakon toga njihov sustav praćenja. Oni su također razvili program za praćenje ponašanje počinitelja (Tennessee seksualni prijestupnik liječenje odbora).

Kazne za ne pridržavanje

Prijava za seksualni prijestupnik je obavezna i ako je bilo koji od njih izbjegava zahtjevima onda njihovi slučajevi su stavili na suđenju (seksualni prijestupnik Registracija).

poroda izraz za neispunjavanje 90 dana u Tennessee, Utah, Kalifornija, Sjeverna Dakota, Delaware i Južne Karoline (seksualni prijestupnik Registracija).

Ako seksualni prijestupnik ponavlja svoje registracije neuspjeh onda je trebao biti kažnjen u osamnaest država. Kazna se razlikuje po djelo u nekoliko država poput Nebraska, Mississippi, Kalifornija, Washington i Oregon.

zakonima koji reguliraju spol počinitelja lifestyle

Zakon o registraciji zakon seksualni prijestupnik u Sjedinjenim Državama je zajedničko mjesto sada. Cilj Registracija Zakon sadrži povećanje javne sigurnosti, obeshrabrenja o počiniteljima spolnih delikata ‘budući pokušaj zločina te pruža dodatne ovlasti za provođenje zakona.

Država razvila mnoge pristupe kako bi se postigla potrebna rezultat za registraciju o počiniteljima spolnih delikata Ona sadrži metode registracije detaljima, politika i procedura u pisanom razvoj, prikupljanje informacija, pristup za provedbu zakona informacijama;. učinkovit prijenos informacija o počiniteljima spolnih delikata . A kako bi bili sigurni da prijestupnika ne prelaze liniju država bez registracije.

SAD-a Vrhovni sud slučajeva

Megan Zakona provodi se u svakoj državi i zove na sedam godina New Jersey girl, Megan Kanka. Prema ovom zakonu, seksualnih prijestupnika i drugih kriminalaca, pušten iz zatvora, trebate se registrirati. Seksualni prijestupnik je registracija dostupni su za javnost putem Interneta i ispisati izvora (Mears).

pitanje o kršenju državnih zakona o Ustavnom protiv kazne podignut je u prvom slučaju iz Aljaske. U jednom slučaju, John Doe je bio proglašen krivim u zloporabu mlađa kćer. U drugom slučaju drugog čovjeka također je bio optužen u slučaju zlostavljanja od 14 godina stara devojka. Oni su objavljeni u 1990. Šest počinitelj registracija zakon donesen je nakon što je njihovo oslobađanje. Obojica su zahtijevali da oni završe rečenicu, i oni suočiti staviti svoje zločine iza sebe. John Doe i drugih počinitelja bili slobodni u 1990, prije nego što država prošao seks prijestupnik registracije. Oni su tvrdili da su oni služili svojim rečenicama i htjeli staviti svoje zločine iza njih (Mears).

Kao što je po sudu, državne uprave namjera bila postavljena zakonom, a ne regulatorne prirode korektiv.

slučaju rezultat je bio proglašen za 6-3 većinom i po pravosuđa Anthony Kennedy, “Naš sustav ne liječiti širenje istinske informacija u cilju legitimne vlasti prigovor kao kazna.” Kennedy dodatno istaknuo, “Svrha i glavni učinci su obavijesti obavijestiti javnost za svoje vlastite sigurnosti, a ne da ponizi počinitelja” (Mears).

pravosuđa Bader Ginsburg nisu se složili i ona reče: “Međutim, običan može biti da je bivši seksualni prijestupnik trenutno ne predstavlja opasnost od recidivizma, on će ostati pod dugoročne praćenje i neizbježan poniženja” (Mears).

John Doe potraživanja Connecticut registra koji ne razlikuju ozbiljnost slučajeva. On je nadalje rekao da oni također nije dopuštao prijestupnika da prisustvuju raspravi da razumiju opasnost od svojih zločina.

John Doe slučaju, Vrhovnog suda Williama Rehnquista napisao, “može dokazati da nije vjerojatno da će biti trenutno opasno, Connecticut je odlučilo da podatke iz registra svih prestupnika – trenutno opasan ili ne – mora biti javno objavljene” ( Mears).

Registracija zakonom navijači su se složili da je državljanin bilo koje države zaslužuje da ga znati ako bilo koji seksualni prijestupnik živi u njihovom susjedstvu. Također su se složili da je registracija zakoni su fer, jer su uvjerenja već u javni zapis.

sudskih predmeta su Connecticut, Odsjek za javnu sigurnost protiv Doe, 01-1231 i Smith protiv Doe, 01-729 (Mears).

              Dobavljeno iz “ /authors/rob-berry-smith/560241tn-sex-offender-registration- publikacija-3986220.html “    

(ArticlesBase SC # 3986220)

         se svidio ovaj članak? Kliknite ovdje da biste ga objaviti na Vašu web stranicu ili blog, to je besplatno i jednostavno!               Michael -     O Autor:

              ]]>      Pitanja i odgovori                                    Pitajte naši stručnjaci vašem zakonu povezanih pitanja ovdje … 200 znakova lijevo                                             Koliko seksualnih prijestupnika žive u mom području UK?                        Koliko seksualnih prijestupnika su tamo u Americi ?                       Koliko seksualnih prijestupnika u mom području ?                           Ocijenite ovoga članka                1      2      3      4      5           glas (s)   0 glasa (a)           komentare      RSS      Ispis      e-mail      ponovno objavljivanje                                          Izvor: http://www. articlesbase.com/hobbies-articles/tn-sex-offender-registration-publication-3986220.html   Članak Tags:                 TN seksualni prijestupnik registracije objavljivanja        Related Videos                       Najnoviji Zakon članaka              Više od Michael                                                                                             Registrirani seksualni prijestupnici centralne baze podataka             

U ovom video serije, Nancy McBride, raspravlja na temu sigurnosti djece, a ako postoji centralna baza podataka registriranih seksualnih prijestupnika (1:54)

                                                                      Rehabilitaciji maloljetnih prijestupnika u Gruziji             

UNICEF-a Sarah Marcus izvješća o programu pomoći obnovu Gruzije maloljetnih prijestupnika. (02:49)

                                                                      Nove šanse za maloljetnike u Nigeru             

UNICEF dopisnik Guy Degen izvješća o promjenama koje se odvijaju u Nigeru je maloljetničkog pravosuđa programa. (02:26)

                                                                      Braneći prava maloljetnih prijestupnika u Gruziji             

UNICEF dopisnik Guy Degen izvješća o UNICEF-podržava program u jednom od Gruzije centara za mlade rehabilitaciju. (02:50)

                                                                      Rehab ponoviti prijestupnika             

popis slavnih, uključujući i Amy Winehouse, koji je pronašao svoj put natrag u rehab. (02:51)

                                                                                                                                                                    10 Razlozi za uspon Pravna Zapošljavanje Ladder                                         

Ako ste zainteresirani da izgrade svoje pravne karijere, koja može uključivati uzimanje priliku i potrazi za vaš sljedeći položaj. Ovdje su 10 razloga zašto ste svibanj želite potražiti negdje drugdje.

                    By:           Rob Berry-Smith l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                  najam SSD odvjetnik Zatražite svoj Nositelji Prednosti                                         

socijalne sigurnosti invalidnosti odvjetnik će osigurati da se vaš ustavna prava zaštićena i da dobijete sve pogodnosti koje s pravom pripada. Iako propisi određuju da starije osobe, preživjeli umrlih radnika te djeca imaju pravo na primanje državne potpore pravu sliku je vrlo depresivno.

                    By:           Catalyst ROI l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                  određena klasa akcija tužbe                                         

klasa akcija odijelo zakon je stvarno državni tužbu kroz broj ljudi koji se naišlo točno iste ozljede s isti proizvod, pojedinac suđenje za slušanje svih potraživanja. Osnovna razlika koja se tiču njihove slučajeve kao pojedinci jednostavno je stupanj do kojeg svaki je bio ozlijeđen. Kao primjer, jedan anti-upalni tretman korisnika koji je razvio SJS mogao povezane osip, dok drugi mogu imati oštećenja pluća, kao i gubitak vida također. Često kad …

                    By:           Greg Jacobs l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                  prometnoj nesreći: što su neophodne korake je potrebno poduzeti                                         

Nažalost, svi smo uključeni u prometnoj nesreći u naše živote, čak i ako ste oprezni vozač s čistu vožnju rekord. Ovi koraci su vrlo važne kako bi zaštitili sebe nakon prometne nesreće.

                    By:           James Blatt l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                  medicinske nesavjestan: gleda na osobne ozljede iz svih perspektiva                                         

Postoji nekoliko načina da se pravni pravde iz medicinske nesavjestan slučaju. Medicinske ustanove također se može poduzeti korake kako bi zaštitili svoje dobre volje.

                    By:           Ashley Smith l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                  novi porez Exchange | Tax Free Exchange                                         

Jeste li svjesni novog poreza Exchange? Svaki građanin ima pravo znati promjena društva posebno o pravnim razgovora. Naučimo o ovom promjenama i pronaći rješenje za naše porezne probleme.

                    By:           porezni stručnjak l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                  poreznim propisima: različite prirode i metode proračuna                                         

Podnošenje poreza može biti vrlo lukav afera. Kao rezultat toga potrebno je uzeti porez odvjetnika spriječiti krivo tumačenje činjenica.

                    By:           Ashley Smith l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                  Collin Županijsko državno odvjetništvo pismo Bond                                         

Ako vi ili vaš volio jedan je uhićen u Collin županije, Texas, odvjetnik pismo Bond može pomoći osigurati brže oslobađanje. Odvjetničkom uredu Carl David cedent može pomoći u dobivanju odvjetnik Collin županije rješenje obveznica tako da vaš volio jedan ne mora potrošiti puno više vremena u zatvoru nego je potrebno.

                    By:           mat Hood l                     Zakon l          12 siječanj 2011                                                                                                                                                                                          TN seksualni prijestupnik registraciji / publikacija                                         

Tu su zakoni da se legalizuje kazne, liječenje i pritvor zatvorenika seksualni prijestupnik na lokalnim, državnim i saveznim razinama. Takvi zakoni pokrivaju obavijest i registracija seksualni prijestupnik zajedno sa svojim potrebama, građanska obveza i rezidenciju ograničenja.

                    By:           Michael l                     Zakon l          6 siječanj 2011                                                                                             Dodati novi komentar                                    Vaše ime: *            Vaša E-mail:                                      Komentar Tijelo: *                                                      Provjera kod: *                    * Obavezna polja                                                                Pošaljite

vaše članke HRK
Besplatno je i lako

      Prijavite se još danas                  Autor Nalazite My Home    Objavi članka    Prikaži / Uredi članaka      Prikaži / Uredi Q & A      Uredite svoj račun    Upravljanje Autori    Statistika stranicu    Osobni RSS Builder    My Home    Uredite svoj račun    Ažuriraj profil    Prikaži / Uredi Q & A    Objavi članka Autor Box                       Michael je jedan članak on-line         Kontakt Autor          Pretplatite se na RSS            Ispiši članak          Pošalji prijatelju          Re objaviti članak       Članci KategorijeSve kategorije                     Oglašavanje                Umjetnost i zabava                Automotive                Ljepota                Poslovni                Karijere                Računala                Obrazovanje                financije                Hrana i piće                Zdravlje                Hobiji                dom i obitelj                Home poboljšanje                Internet                Zakon                Marketing                Novosti i društvo                Odnosi                Samopomoć poboljšanje                Shopping                Duhovnost                Sport i fitness                Technology                Travel                Pisanje                    Zakon                                 stečajni                Autorska prava                Kazneni                Cyber Zakon                Zdravlje i sigurnost                useljeništvo                intelektualnog vlasništva                Internet Zakon                državnim Lokalni                Patenti                Osobne ozljede                regulatorne usklađenosti                Zaštitni znakovi                       ]]>                           Trebate li pomoć?          Kontaktirajte nas            Često postavljana pitanja            Pošalji članak            Uredničke smjernice                      Blog                                  Site Linkovi          nedavne članke            Top Autori            Top članci            pronaći članke            Site Map                        Webmasteri          RSS Builder            RSS            Link to Us                        Poslovni Info          Oglašavanje                                                                         Korištenje ovih web stranica predstavlja prihvaćanje od Uvjeti korištenja i Pravila o privatnosti | Korisnički objavljen sadržaj je licencirani pod Creative Commons License .
Copyright © 2005-2011 Besplatno članaka by ArticlesBase.com, Sva prava pridržana.         

Slična tematika:

This entry was posted in Upoznavanje sa ženama and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply