Žena Klimakterij Simptomi i tretman Informacije

Lični izdavačko preduzeće
Žena Klimakterij Simptomi i tretman informacije
Žena Klimakterij Simptomi i tretman Informacije                           Besplatne Online Članci Directory                                                                                                                    Zašto poslati članak?                          Top Autori              Top članci                            Često postavljana pitanja                              AB odgovori                                                                Objavi članka                                                            0 & & $ . Browser.msie) {      var ie_version = parseInt ($ browser.version.)      ako (ie_version Pozdrav Gost   Prijavite         Prijava putem                         Registracija Bok   My Home    title=”Sign Odjava                E-mail      
lozinku      
         Zapamti me?
Zaboravili ste šifru?
                                                   Početna stranica Pisanje non-fiction > Žena Klimakterij Simptomi i tretman Informacije      Žena Klimakterij Simptomi i tretman Informacije                         href=”/myhome/articles/edit_article/148621″> Uredi članka |                              Objavljeno: 16. svibanj 2007 | Komentari: 0                            |                           Podijelite                                                               ]]>                                    Postavite pitanje                        Pitajte našeg stručnjaka vaš non-fiction u vezi pitanja ovdje … 200 znakova lijevo                                          Pitanja vezana uz                     Koji su simptomi post menopauzi ?                       Koji su simptomi muška menopauza ?                       prije 2 godine testiran pozitivno za h pylori sa simptomima, nije 2-tjedno antibotic liječenje, simptomi su se vratili, mogu h pylori vratiti                        Koji su simptomi povezani s tretmanima se koristi za liječenje hrpu, posebice, tekućina koje umećete                                                                    Sindikata ovog članka .               Kopiraj u međuspremnik             Žena Klimakterij Simptomi i tretman Informacije      

By: David Lee Buster

            

O Autor

      

Pročitajte više o ženi menopauze, simptome menopauze i se on-line test hormona zdravlje. David Lee Buster je VP InfoSearch Izdavaštvo i pisac za http://www.safemenopausesolutions.com -. Web prirodnog zdravlja informacije

(ArticlesBase SC # 148621)

              

Članak Izvor: /recent-articles Žena Klimakterij Simptomi i tretman Informacije

                      
            
      
      
                                    

Žena menopauza može biti definirana kao vrijeme kada razdoblja prestane. Žena menopauza smatra se završen kada niste menstruated za dvanaest uzastopnih mjeseci. Menopauza može biti zastrašujući i frustrirajuće vrijeme života za neke žene. To može biti vrijeme kada se mora probati i odvojeni što su činjenice od onoga što je fikcija.

Menopauza u pravilu ne postaju po život opasno stanje. Međutim, simptomi kao što je ubrzani otkucaji srca može napraviti jako nervozan da se nešto ozbiljno događa. Dlake na licu rastu ili stanjivanje kose su zajedničke simptome kod žena u to vrijeme života, što može biti neugodno u najboljem slučaju.

Drugi česti simptomi povezani sa ženom menopauze su vruća trepće, noćni sweats, poremećen san i smanjena sposobnost jasnog razmišljanja. Duljinu vremena koje žena može doživjeti ove ili povezanih simptoma može biti različit kao vrste simptoma svaka žena može imati. Žene treba pažljivo procijeniti ako njihove potrebe za liječenje je potrebno, ovisno o tome kako blaga ili teškim kako imaju simptome.

U nekom trenutku u životu kao žena dobi, to je normalno da joj je reproduktivni ciklus usporava i na kraju prestane funkcionirati. Još jedan zajednički problem može biti da je od menopausal žene više neće moći imati djecu, ona svibanj ne biti kao zainteresirani za nju seksualno zdravlje. Međutim, jedno ne mora prihvatiti smanjen seksualni život samo zato što menstruacije su prestali.

Drugi simptom menopauza žena može biti stalno osjeća umorno. Nedostatak energije može se iz overexertion ili to može biti vaše telo vam govori da treba da se odmori. Iako svatko može osjećati umorno povremeno, stalno osjećaj umora može biti simptom bolesti ili tjelesne neravnoteže i može pojaviti u bilo kojoj dobi. To može biti rani znak da vaše telo ne radi onako kako bi trebao i nešto bi trebalo biti učinjeno.

Svaka žena će proći kroz menopauza ženu na neko vrijeme u njihovim životima. Prosječna dob menopauze javlja u dobi od 51 u SAD-u. To se može smatrati kao rani menopauza, ako se to dogodi prije nego što žena okreće 45 godina.

Međutim, ako se dogodi prije menopauze žena je 40 godina, onda to može biti upućeni kao preuranjena menopauza. Tridesetim i ranim četrdesetim godinama su preuranjena za rani simptomi menopauze treba doživjeti, ako ne postoje zdravstvene probleme ili ukoliko je došlo do histerektomija.

Ako postoje temeljne zdravstvene probleme, žena definitivno ne bi trebao to prihvatiti kao normalno. Ako je došlo histerektomija, zdrave proizvodnju hormona će se mijenjati, što je rezultiralo hormon neravnoteža. Hormonska neravnoteža znači netočne razine od dva osnovna hormona, estrogen i progesteron. U tom slučaju, hormon nosa treba uzeti u obzir, posebno prirodnog progesterona.

Žene navršenih žena menopauza može naći vrlo traumatično iskustvo. Klimakterij ne mora biti negativno iskustvo. Kao što je žena menopauza približava, koliko patite može uvelike ovisi o vašem životnom stilu, vaše hormon ravnotežu i potporu s obzirom na tijelu kroz prehranu i nosa.

Kako može žena reći da li je ona doživljava simptome hormon neravnoteža? Tu je hormon žena menopauza zdravlje test koji možete preuzeti online. Ovaj zdravstveni test je razvijen od strane vodećih Womens zdravlje klinici, ona se koristi u svojoj praksi svaki dan, a na raspolaganju ženama online na nijedan trošak.

Ako ste žena u vašem tridesetih godina ili stariji, a vi osjećate svoje zdravlje nije ono što bi trebao biti, dobiti odgovore na vaše zdravlje pitanja. Određeni simptomi su indicije hormon neravnoteža koja često može biti relativno jednostavno ispraviti.

Shvatite koliko god možete o tvoj zdravlje, vaše specifične simptome, ono što oni simptomi mogu biti i reći vam liječnik preporučuje prirodni tretmani dostupni za vas.

Copyright 2007 InfoSearch Izdavačka

              Dobavljeno iz “ /authors/muna-wa-wanjiru/22820woman- menopauza-simptomi i liječenje-informacije-148621.html “    

(ArticlesBase SC # 148621)

                         David Lee Buster -     O Autor:

Pročitajte više o ženi menopauze, simptome menopauze i se on-line test hormona zdravlje. David Lee Buster je VP InfoSearch Izdavaštvo i pisac za http://www.safemenopausesolutions.com – stranica prirodnog zdravlja informacija

.              ]]>       Ocijenite ovoga članka                1      2      3      4      5           glas (s)   0 glasa (a)           komentare      RSS      Ispis      e-mail      ponovno objavljivanje                                          Izvor: http: / / www.articlesbase.com/spirituality-articles/woman-menopause-symptoms-and-treatment-information-148621.html   Članak Tags:                                   žena menopauza , prerano menopauza , simptome menopauze , menopauza liječenje        Related Videos               Vezani članci                  Najnoviji non-fiction članaka              Više od David Lee Buster                                                                                             Kako se pripremiti za Menopauza             

Svaka žena prolazi kroz njega, ali mnogi ne razgovarati o ovom prirodnom trenutku života. Saznajte više o menopauzi u ovaj video. (03:16)

                                                                      Što je Menopauza             

Saznajte više o promjenama koje idu preko ženskog tijela kad se obvezuje proces menopauze, stalni prestanak reproduktivne plodnosti. (02:20)

                                                                      Što je Perimenopauza             

Perimenopauza, ili menopauza tranzicije, je u fazi jedne žene reproduktivnog života koji počinje nekoliko godina prije menopauze. (00:26)

                                                                      Saznajte više o vezi između mozga i jajnika             

Menopauza obično označava seksualno zatišje u životu žene. Anti-starenje stručnjak dr. Eric Braverman kaže da to ne mora biti slučaj, i objašnjava mozak / jajnika vezu. (03:53)

                                                                      Kada Seksualnost Vraća nakon menopauze             

Pamela objašnjava na kojoj točki se osjećala ona se vraća u svoju seksualnost menopauze post (3:25)

                                                                                                                                                      Klimakterij Problemi Uzroci i simptomi i liječenje menstruacija                                         

Klimakterij je medicinski pojam koji se koristi za posljednje menstruacije žena ikada imati. Međutim, termin se često koristi za opisivanje godina vodi do tog vremena, također naziva “promjenu života ‘ili samo’ promjene ‘. Ovaj period je točnije poznat kao klimakterija.

                    By:           drcharlesbuchar l                                   zdravlja >                     Wellness l          17 studeni 2010                                                                                                                                                  Klimakterij – uzroci, simptomi i tretman                                         

Klimakterij je definirano kao odsutnost menstruacije 12 mjeseci. Perimenopauze počinje s različitih dužina menstrualnog ciklusa, a završava sa završnim menstrualnog perioda. Perimenopauza znači “u vrijeme menopauze.

                    By:           Julija Cohen l                                   zdravlja >                     Bolesti i odredbe l          26. svibanj 2007                    lViews: 111                                                                                                                                                  Žene i Klimakterij: Otkrivanje prvi simptomi                                         

Žene i menopauze: Na prvi pogled

Klimakterij je nužan dio svih ženskih života. Žene i menopauza ne može se demontiraju. Žene se suočavaju s mnogim komplikacijama tijekom ovog procesa koji se određuje nekoliko internih i eksternih faktora.

Klimakterij je definirano kao da je razdoblje u životu žene kada ona gubitke njezinoj moći …

                    By:           l                                   Novosti i društvo                      ženska pitanja l          10 listopad 2008                                                                                                                                                  Žene i Klimakterij – Otkrivanje prvi simptomi                                         

Klimakterij je nužan dio svih ženskih života. Žene i menopauza ne može se demontiraju. Žene se suočavaju s mnogim komplikacijama tijekom ovog procesa koji se određuje nekoliko internih i eksternih faktora.

                    By:           l                                   zdravlja >                     Women’s Health l          7. listopad 2008                                                                                                                                                  Klimakterij Simptomi i liječenje                                         

prije menopauze prolazi kroz jedan perimenopauze u ovoj fazi jajnici decreasingly će smanjiti proizvodnju estrogena. Perimenopauze može trajati onoliko dugo koliko deset godina iako u prosjeku bi trebao ostati oko četiri godine.

                    By:           Raj Kumar l                     zdravlja l          28 veljača 2010                                                                                                                                                  Rani Klimakterij – Herbal lijekovi za rane menopauze                                         

Kad čujemo riječ menopauze, mi obično misle starijih žena starijih od 60 godina. Vrlo rijetko mi ikada misliti na sebe. Međutim, menopauza nije fazi nužno degradirani na starije žene. Rano ili preranog menopauza je više zajedničkog nego što većina žena shvatiti -. Utječe na oko 1% žena u dobi između 15 i 45

                    By:           peterhutch l                                   zdravlja >                     Women’s Health l          4. travanj 2008                    lViews: 164                                                                                                                            kako jedna žena se treba baviti prije Mature Klimakterij Simptomi                                         

Pre zrele menopauza je rekao da se dogodila i prije 40 godina. Klimakterij koja se dogodila prije uobičajene dobi od 45 godina, onda je rekao da se prerano menopauza. To se može dogoditi, naravno, zbog genetske pitanjima ili zbog bilo kakvog liječenja poput uklanjanja jajnika operacijom.

                    By:           prvo ga načinite wa wanjiru l                     zdravlja l          19 siječanj 2008                                                                                                                                                                                          više povjerenja u mikro bloganje                                         

isto vrijeme, zbog “krhotine” donio fragmentirana priroda mogućnosti, ali i tu mora biti jednostrana ili izvor kvarova.

                    By:           trener izlaz l                                   Pisanje                      non-fiction l          10 prosinac 2010                                                                                                                                                  Antibiotici zlo                                         

Staring na tržnici u piletinu, gleda na to, vidite to lijepo perje, ali ne i vidjeti svoje trbuh utroba

                    By:           trener izlaz l                                   Pisanje                      non-fiction l          9. prosinca 2010                                                                                                                            navike teško umiru!                                         

dok dobre navike se može uzeti zdravo za gotovo, loše navike nikada ne biti primjećen. Loše navike, nakon što su se korijene u jednoj osobi psihe se ne mogu lako biti uzdrman off. Oni die hard

                    By:           maakrishna l                                   Pisanje                      non-fiction l          8. prosinac 2010                                                                                                                                                  graditeljstvu aplikacija orijentiranih sveučilišni standardi i procedure                                         

našim sveučilištima može biti kvalificiran ili sofisticirana aplikacija orijentiranih sveučilišta.

                    By:           trener izlaz l                                   Pisanje                      non-fiction l          7. prosinca 2010                                                                                                                                                  Vrijednosti obrazovanje                                         

tako da oni mogu izložiti i performanse jasne problem, koji je i sam čin pohvalu.

                    By:           trener izlaz l                                   Pisanje                      non-fiction l          6. prosinac 2010                                                                                                                                                  Kako oblikovati psihološki                                         

Djevojka stigao dvadesetima, već počeo polako kontaktu sa zajednicom, te u procesu komunikacije s drugima, razgovarati i samokultiviranje je većina može pobijediti netko drugi.

                    By:           trener izlaz l                                   Pisanje                      non-fiction l          3. prosinca 2010                                                                                                                                                  iskrivljeni pogled na čovjekovu narav                                         

Iz “Moj tata je Li Gang” za današnje “Ja sam pravnu pismenost” ima pozadinu koja je arogancija vlasti iza njega, bez pozadine u njemu, i tko je za planet bez čovječanstva ružne misli platiti račun

                    By:           trener izlaz l                                   Pisanje                      non-fiction l          3. prosinca 2010                                                                                                                                                  Ortopedija frizerske industrije postoje “velike četvorke kaos”                                         

Trenutno u cijelom ortopediji frizerske industrije posebno privatnih ortopedija frizerske industrije, tehničkoj razini nije uravnotežen i koncept upravljanja i vrijednosti orijentacije je različita, postoje razne zabrljati.

                    By:           trener izlaz l                                   Pisanje                      non-fiction l          1. prosinca 2010                                                                                                                                                                                          Yellow Taxi Tutors i Obvezne Taksist trening                                         

Ako ste zainteresirani za vožnju žuta taksi profesionalno u New Yorku, posluju samo s gradskim licenciranim školama kad uzimajući vaše licence. To su organizacije koje su potrebne da zadovolji visoke standarde kvalitete u taksijem žuta tutorski i obveznih taksista osposobljivanja učenika.

                    By:           David Lee Buster l                     Karijere l          2. rujan 2008                    lViews: 874                                                                                                                                                  pronalaženje legitimne Online Business Opportunity                                         

Ne tako davno, ja sam bio u potrazi za način da zaradite novac online oglašavanje iz kuće, ali sam bio siguran gdje početi. Pronalaženje legitiman online poslovnih prilika predstavio je veliki izazov jer sam želio biti siguran da je bio prilika za pravi.

                    By:           David Lee Buster l                                   Poslovni                      poslovne mogućnosti l          5. kolovoz 2008                                                                                                                                                  10 znakove depresije i razumijevanju Upozorenje Depresija Simptomi                                         

Doživjeti jedan ili više od 10 znakova depresije može iskočiti karijere i odnosa, uzrok rad škole ići nizbrdo i niže kvalitete života. Ovdje su uobičajene znakove depresije prepoznati.

                    By:           David Lee Buster l                     zdravlja l          31. svibanj 2008                    lViews: 250                                                                                                                                                  Internet Marketing Online Business Opportunity Razmatranja                                         

Ako to ne učinite vaše istraživanje i znate što ste uzimajući u, onda ste povećanje vaše šanse da i vi možete imati svoj vlastiti legitiman rad od kuće poslovanja. Ovdje su neke razmatranja za pronalaženje internet marketing online poslovanje koje je pravo za vas.

                    By:           David Lee Buster l                                   Poslovni                      poslovne mogućnosti l          22. svibanj 2008                    lViews: 152                                                                                                                                                  pohađati školu Taksi postati taksista                                         

Kad idete u taksi školu i postati vozač taksija u New Yorku, možete raditi skraćeno radno vrijeme ili s punim radnim vremenom istražujući jedan od najuzbudljivijih gradova bilo gdje. Kada ste postali vozač taksija u gradu, to je vjerojatnije da ćete se upoznati zanimljive i poznate osobe. A novca možete napraviti je da se uživa kao dobro. Ovdje je informacije o postaje vozač taksija.

                    By:           David Lee Buster l                     Karijere l          24 travanj 2008                    lViews: 601                                                                                                                                                  NY Hack licence i uvjeti                                         

voziti žuti taksi u New Yorku, morate imati NY hack licencu izdatu od strane NYC Taxi i Komisije limuzinom. Ovdje su zahtjevi za dobivanje licence vozača taksija u New Yorku.

                    By:           David Lee Buster l                     Karijere l          19 ožujak 2008                    lViews: 1672                                                                                                                                                  Green Home Designs i zeleni dizajn pogodnosti                                         

Spremanje novca sa nižim računima za energiju, smanjiti izloženost otrovne kemikalije i pomoći spasiti okoliš su svi ciljevi zelene kuće dizajna. Ovdje su primjeri da razmislite za svoju izgradnju ili pregradnja projekt.

                    By:           David Lee Buster l                                   Home poboljšanje                      Interijer Dizajn l          1 ožujak 2008                    lViews: 1065                                                                                                                                                  Posjetite Greenwich Village u New Yorku i uživajte                                         

Ako planirate posjetiti Big Apple, otići uživati u Greenwich Villageu u New Yorku. To je prostor od grada koji Jednom kada posjetite, da ćete uvijek sjećati.

                    By:           David Lee Buster l                                   Travel                      Odredišta l          1 ožujak 2008                    lViews: 980                                                                                             Dodati novi komentar                                    Vaše ime: *            Vaša E-mail:                                      Komentar Tijelo: *                                                      Provjera kod: *                    * Obavezna polja                                                                Pošaljite

vaše članke HRK
Besplatno je i lako

      Prijavite se još danas                  Autor Nalazite My Home    Objavi članka    Prikaži / Uredi članaka      Prikaži / Uredi Q & A      Uredite svoj račun    Upravljanje Autori    Statistika stranicu    Osobni RSS Builder    My Home    Uredite svoj račun    Ažuriraj profil    Prikaži / Uredi Q & A    Objavi članka Autor Box                       David Lee Buster ima 30 članaka online         Kontakt Autor          Pretplatite se na RSS            Ispiši članak          Pošalji prijatelju          Re objaviti članak       Članci KategorijeSve kategorije                     Oglašavanje                Umjetnost i zabava                Automotive                Ljepota                Poslovni                Karijere                Računala                Obrazovanje                financije                Hrana i piće                Zdravlje                Hobiji                dom i obitelj                Home poboljšanje                Internet                Zakon                Marketing                Novosti i društvo                Odnosi                Samopomoć poboljšanje                Shopping                Duhovnost                Sport i fitness                Technology                Travel                Pisanje                    Pisanje                                 Članak marketing                Book Reviews                Copywriting                ebooks                Ezines i Newsletteri                Književnost                non-fiction                poezija                Izdavačka                Citati                satire                Scenarij                Samopomoć Izdavaštvo                     ]]>                           Trebate li pomoć?          Kontaktirajte nas            Često postavljana pitanja            Pošalji članak            Uredničke smjernice                      Blog                                  Site Linkovi          nedavne članke            Top Autori            Top članci            pronaći članke            Site Map                        Webmasteri          RSS Builder            RSS            Link to Us                        Poslovni Info          Oglašavanje                                                                         Korištenje ovih web stranica predstavlja prihvaćanje od Uvjeti korištenja i Pravila o privatnosti | Korisnički objavljen sadržaj je licencirani pod Creative Commons License .
Copyright © 2005-2010 Besplatno članaka by ArticlesBase.com, Sva prava pridržana.         

Pročitajte više o ženi menopauze, simptome menopauze i se on-line test zdravlja hormona. David Lee Buster je VP InfoSearch Izdavaštvo i pisac za http://www.safemenopausesolutions.com -. web prirodnog zdravlja informacija


Član od articlesbase.com

ljubavni bilježenju
Povezani Žena tekstovi

Slična tematika:

This entry was posted in Ljubav and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply